Бажаєте купити ферментоване м'ясо оптом для кафе та ресторанів в Одесі?
М'ясо для бізнесу або гурманів:
1) Суха ферментація м'яса
Відбувається витримка м'яса у певних умовах при вологості 75% та температурі від 1 до 4 градусів за Цельсієм. Все це робиться для руйнування м'язових волокон та посилення природного смаку м'яса. Подібний результат виходить за допомогою біохімічних реакцій, під впливом яких м'язові волокна подаються до руйнування. Плюс під час витримки м'яса цим способом з продукту випаровується зайва волога. У цій справі беруть участь навіть деякі види грибків. Але не варто боятися, адже ці грибки лише підсилюють ферментацію. Плюс перед приготуванням, грибкова куля зрізається.
Продукт може дозрівати до ідеальних кондицій по-різному. Вся справа у температурі, в якій зберігають м'ясо. Тому, в основному, витримка триває від 15 до 28 діб.
2) Вологе ферментація
При вологій ферментації м'ясо ставити у вакуумну упаковку, де воно дозріває від кількох днів до тижня. Так, це в рази більш простий спосіб витримки м'яса. Немає потреби у спеціальному приміщенні. Так само на відміну від попереднього варіанту тут не задіяний спеціально навчений персонал. Так само після вологої ферментації м'ясо більш соковите, адже в ньому була збережена вся волога. Наскільки це добре чи погано кожен може вирішити сам. Багато гурманів ось вважають, що через вологу насиченість смаку зменшується. Одне можна сказати точно – зараз такий тип ферментації найбільш поширений.
КОЛБАСУ В БАРАНИНІЙ ЧЕРЕВІ
Ця ковбаса містить у собі м'ясо стейків Рібай, Нью-Йорк, Портерхаус та Міньйон. Доповненням до цих преміальних сортів м'яса є ароматні спеції, які додають особливий та неповторний смак страві.
182 грн. ЗА 1 КМ
ЧИПСИ З ВИРІЗКИ БИЧКА ДЛЯ ПИВА
Для поціновувачів стейків не секрет, що ферментоване м'ясо має м'якість і особливий благородний смак. Але це не всі ці чіпси прокопчені на вільсі, що означає посилення смакових властивостей та збільшення зберігання м'яса.
726 ГРН. ЗА 1 КМ
ОБРІЗ З ВИТРИМАНИХ СТЕЙКІВ
Обріз – це шматочки м'яса зі стейків вологого дозрівання. Завдяки такому способу витримки м'ясо виходить дуже ніжним та соковитим. Термін витримки 22 дні.
187 грн. ЗА 1 КМ
ПЛОВ З ФЕРМЕНТУВАНОЮ БАРАНИНИ
Для цього плову використовується реберна частина баранини, яка проходить 18-денне дозрівання.
94 ГРН. ЗА 1 КМ
КОТЛЕТА ДЛЯ БУРГЕРІВ
У цю котлету входить м'ясо грудини та реберна частина бичка. Тому насиченість смаку гарантована.
165 грн. ЗА 1 КМ
СТЕЙК ТОМАГАВК СУХОЙ ФЕРМЕНТАЦІЇ
Цей стейк недарма має таку назву. Адже після очищення кістки від зайвого жиру та м'яса, стейк стає схожим на індіанську зброю. Ця страва стелить трапезу брутальнішою і войовничішою, але водночас душевною та атмосферною. А 42-денна витримка додасть незабутній смак страві.
495 ГРН ЗА 1 КМ
СТЕЙК ТІ-БОН
Цей стейк вологої ферментації має Т-подібну кістку, що розділяє м'ясо між вирізкою та тонкою частиною філе.
358 ГРН ЗА 1 КМ
СТЕЙК ТОМАГАВК
Справжній чоловічий стейк. Після нього з'являється сили для подолання будь-яких перешкод та викликів долі.
347 ГРН ЗА 1 КМ
СТЕЙК НЬЮ-ЙОРК (СТРІПЛОЙН)
Цей стейк ідеально підходить для тих, хто не любить жирові прошарки у м'ясі. Їх тут просто нема. Зате є неповторний та вишуканий смак.
303 ГРН ЗА 1 КМ
СТЕЙК ПОРТЕРХАУС
Є версія, що цей стейк родом із Стародавнього Риму, коли м'ясо яловичини обсмажувалося для великих жертв богам. Нині таких обрядів немає, зате є добрий стейк.
363 ГРН ЗА 1 КМ
СТЕЙК РИБАЙ ПРЕМІУМ
Це універсальний стейк. Адже обмежень у приготуванні немає. Також у ньому золота середина між м'ясною частиною та жировими прошарками, що робить цей стейк одним із найкращих.
352 ГРН ЗА 1 КМ
СТЕЙК ОССОБУКО
Це м'ясо чудово підходить для гасіння з овочами. Також не варто забувати про насичений аромат яловичини.
193 ГРН ЗА 1 КМ
СТЕЙК ПОРТЕРХАУС СУХОЇ ФЕРМЕНТАЦІЇ .
Ця страва з часів Стародавнього Риму дійшла до нас із деякими вдосконаленнями. Серед яких витримка протягом 38 днів у особливих умовах.
517 ГРН ЗА 1 КМ
СТЕЙК ТІ-БОН СУХОЇ ФЕРМЕНТАЦІЇ
Цей стейк сухої ферментації має Т-подібну кістку, що розділяє м'ясо між вирізкою та тонкою частиною філе.
495 ГРН ЗА 1 КМ
СТЕЙК КОВБИЙ
Якщо хочеться відчути атмосферу завоювань дикого заходу, то можете скуштувати цей класичний із шматочків яловичини.
341 ГРН ЗА 1 КМ
СТЕЙК М'ЯСНИКА
Цей стейк бере свої витоки в спекотній Мексиці, де м'ясники після розбирання залишали найкращі частини м'яса собі. Тепер не обов'язково бути мексиканським м'ясником, щоб відчути яскравий смак м'яса на губах.
215 ГРН ЗА 1 КМ
ФІЛЕ МІНЬЙОН
Вирізка є найдорожчою та найціннішою частиною відрубу. Тому що її отримують з м'яза, який не бере участі в руховій активності. Тому філе-міньйон – це найніжніше і пісне м'ясо, про яке багато хто мріє.
407 ГРН ЗА 1 КМ
ОТРУБ РИБАЙ ПРЕМІУМ БЕЗ КІСТКИ
Рибай досить універсальний стейк. Адже його можна приготувати де і як завгодно. Якщо хочеться більше взяти участь у приготуванні такої страви, то відрубай рибай преміум без кістки це те, що треба.
320 ГРН ЗА 1 КМ
ОТРУБ РИБАЙ ПРЕМІУМ
Якщо хочеться приготувати м'ясний і мармуровий стейк в будь-яких умовах, то відруб рибай преміум ідеально підійде для цього завдання.
315 ГРН ЗА 1 КМ
ВІДРУБ РИБАЙ СУХОЇ ФЕРМЕНТАЦІЇ
Стейки рибай славляться своєю ніжністю та універсальністю у приготуванні. А суха ферментація славиться покращенням смакових якостей і наданням ніжності м'ясу.
506 ГРН ЗА 1 КМ
ВІДРУБ КАРІ БАРАНИНИ
Каре баранини недарма є уславленим делікатесом. Адже воно виходить із реберного відділу баранячої туші. Це означає, що це реберні кісточки, на яких тримається ніжне м'ясо. Плюс універсальність приготування прийде будь-кому до душі.
506 ГРН ЗА 1 КМ
СТЕЙК РИБАЙ НА КІСТКИ
Це мармурове м'ясо має не тільки вишуканий смак, але й універсально в приготуванні.
347 ГРН. ЗА 1 КМ