Стейк Рібай на кістки
Короткий опис: Рибай на кістки - це класичний стейк із жировими прожилками з преміальної частини бичка. Вся справа в спеціальному довгому зачищеному ребрі, яке допомагає рівномірно розподіляти температуру при приго... Детальніше
Вага:1кг
575 грн.
Рибай на кістки - це класичний стейк із жировими прожилками з преміальної частини бичка. Вся справа в спеціальному довгому зачищеному ребрі, яке допомагає рівномірно розподіляти температуру при приготуванні, а також надає унікального горіхового відтінку смаку. Ці стейки ми ферментуємо вологим способом, 21 день, зберігаючи його у вакуумі, без додавання біологічних або хімічних прискорювачів ферментації.
Термін ферментації | 21 день |
Частина туші | Товстий край |
Тип стейку | Класичний |
Тип дозрівання | Вологе |
Вага | 100 г |
Упаковка | Вакуумна |
Країна | Україна |
Ваш огляд
Зверніть увагу: HTML не перекладено!
Ваше Ім`я
Рейтинг
Схожі товари
Високий попит
СТЕЙК ТІ-БОН СУХОЇ ФЕРМЕНТАЦІЇ Цей стейк сухої ферментації має Т-подібну кістку, що розділ
1кг
695 грн.
Високий попит
КОТЛЕТА ДЛЯ БУРГЕРІВ У цю котлету входить м'ясо грудини та реберна частина бичка. Тому нас
1кг
265 грн.
Високий попит