Стейк Рібай на кістки
Короткий опис: Рибай на кістки - це класичний стейк із жировими прожилками з преміальної частини бичка. Вся справа в спеціальному довгому зачищеному ребрі, яке допомагає рівномірно розподіляти температуру при приго... Детальніше
            Вага:1кг
        
                    575 грн.
                                      
            Рибай на кістки - це класичний стейк із жировими прожилками з преміальної частини бичка. Вся справа в спеціальному довгому зачищеному ребрі, яке допомагає рівномірно розподіляти температуру при приготуванні, а також надає унікального горіхового відтінку смаку. Ці стейки ми ферментуємо вологим способом, 21 день, зберігаючи його у вакуумі, без додавання біологічних або хімічних прискорювачів ферментації. 
| Термін ферментації | 21 день | 
| Частина туші | Товстий край | 
| Тип стейку | Класичний | 
| Тип дозрівання | Вологе | 
| Вага | 100 г | 
| Упаковка | Вакуумна | 
| Країна | Україна | 
    Ваш огляд
    
    Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    
    
        Ваше Ім`я
        
    
    
    Рейтинг
    
        
    
        
    
    
    
    Схожі товари
	Високий попит
		            
      	  СТЕЙК ТІ-БОН СУХОЇ ФЕРМЕНТАЦІЇ Цей стейк сухої ферментації має Т-подібну кістку, що розділ
			1кг
            
        			695 грн.
            
        Високий попит
		            
      	  КОТЛЕТА ДЛЯ БУРГЕРІВ У цю котлету входить м'ясо грудини та реберна частина бичка. Тому нас
			1кг
            
        			265 грн.
            
        Високий попит
		            
      	  
    









 
			         
			         
			        