Високий попит
Риба Барабулька (Султанка)
Риба Барабулька (Султанка) Риба Барабулька (Султанка) Риба Барабулька (Султанка)

Риба Барабулька (Султанка)

Короткий опис: В наявності 2 види - чорноморська (10-12 см) та атлантична (12-15 см) за смаковими якостями чорноморська барабулька значно перевершує імпортну, за рахунок цього різні ціни На великий гурт ціна догові... Детальніше
Вага:1кг
У коментарях до замовлення вкажіть періодичність доставки вашого кошика
Переконайтеся, що Ви готові отримувати свій кошик раз на тиждень чи місяць.
Націнка товару 0%. Якість товару гарантуємо

В наявності 2 види - чорноморська (10-12 см) та атлантична (12-15 см) за смаковими якостями чорноморська барабулька значно перевершує імпортну, за рахунок цього різні ціни

На великий гурт ціна договірна. Працюємо з ресторанами, кафе, оптовиками та приватними особами. Швидка доставка по Україні


Свіжу барабульку потрібно покласти на лід і зберігати у холодильнику не більше двох днів. Заморожену рибу можна зберігати в морозильній камері не більше трьох місяців

У барабульці, у значній кількості, містяться жиророзчинні вітаміни А, В, Е. Особливо багато їх в ікре, внутрішньому жирі та жирі печінки. Так само, як і в будь-якій іншій рибі, в султанці багато вітамінів В1 – В12 та пантотенової кислоти. За матеріалами

Різні страви з барабульки допомагають швидко відновити енергію та сили після тривалого фізичного навантаження. Речовини, що містяться в м'ясі барабульки, сприяють підвищенню апетиту, посилюючи соковиділення. Багатий вміст у барабульці макро- та мікроелементів, вітамінів робить її особливим продуктом для повноцінного харчування вагітних і жінок, що годують, дітей і людей похилого віку. Султанка також багата на легкозасвоюваний білок, який дуже корисний. Ще в ній міститься велика кількість Йоду (155 мг на 100 г), що входить до складу гормонів щитовидної залози.

Барабульку можна в'ялити, сушити. Юшка з неї виходить дуже ароматною та ситною, варити її найкраще зі свіжого м'яса. Також рибку смажать на сковороді чи грилі, запікають у духовці, консервують та коптять. Греки обсмажують барабульку в оливковій олії і їдять із головою, жартуючи, що це єдина риба, від якої нічого не залишається кішці. За матеріалами


Ваш огляд Зверніть увагу: HTML не перекладено!
Ваше Ім`я
Рейтинг
Продовжити